Ποιοι Είμαστε

695 555 8 555

Κλειδαράς 24 ώρες
πάντα δίπλα σας

Ξεκινώντας από ένα μικρό μαγαζάκι στο κέντρο των Αθηνών, η οικογενειακή επιχείρηση «Κλειδαράς Τριανταφύλλου» βρίσκεται εδώ και τρεις δεκαετίες στην κορυφή.

Στα 35 αυτά χρόνια στην αγορά υπηρεσιών κλειδαρά υπήρξαν αλλαγές, εξελίξεις, συνεργασίες, αναβαθμίσεις, επεκτάσεις και πολλά άλλα. Αυτό όμως που έχει παραμείνει αναλλοίωτο στο χρόνο είναι οι αξίες μας.

Βρισκόμαστε δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη για κλειδαρά, με εχεμύθεια, επαγγελματισμό, ειλικρίνεια και τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Κλειδαράς 24 Ώρες

Η Φιλοσοφία μας

Η εταιρία μας επενδύει στη διαρκή κατάρτιση των συνεργατών της και στο συνεχή εκσυγχρονισμό των μηχανημάτων και εργαλείων που χρησιμοποιεί για τις υπηρεσίες κλειδαρά που προσφέρει.

Το Όραμά μας

Πάντα πορευόμαστε με το στόχο του κυρ Άγη Τριανταφύλλου, να χτίσουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας. Σας ευχαριστούμε που για παραπάνω από 35 έτη μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας.

Ποιοι Είμαστε

Είμαστε η κορυφαία εταιρία κλειδαράδων στην Αττική, με προσωπικό ειδικευμένο και εξοπλισμένο με τα αρτιότερα τεχνολογικά μέσα που απαιτεί το επάγγελμα του κλειδαρά.

Ο Στόχος μας

Να προσφέρουμε τις ποιοτικότερες υπηρεσίες κλειδαρά που μπορείτε να βρείτε στην Αττική, με άμεση παρέμβαση και στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Τα πρώτα χρόνια

Από τα πρώτα του βήματα στο μαγαζάκι στα Κάτω Πατήσια, ο κυρ Άγης Τριανταφύλλου παρέμεινε προσανατολισμένος στην αποτελεσματικότητά του ως κλειδαράς και στο κορυφαίο επίπεδο των υπηρεσιών του.

Η εμμονή του στη λεπτομέρεια έφερε εξαιρετικά αποτελέσματα στους πελάτες του και η ανταμοιβή έγινε εμφανής τα επόμενα χρόνια.

Ο «Άρχοντας των Κλειδιών»

Στα χρόνια που ακολούθησαν, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας άρχισαν σταδιακά να απορροφούνται από την επιχείρηση, με αποτέλεσμα τρεις δεκαετίες μετά η εταιρία παροχής υπηρεσιών κλειδαρά της οικογένειας Τριανταφύλλου να καλύπτει ολόκληρη την περιοχή της Αττικής, 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο.

Με την εμπειρία τριανταπέντε και πλέον ετών στην αγορά μπορούμε με θάρρος να δηλώσουμε πως είμαστε η μοναδική εταιρία κλειδαρά που χρειάζεστε.

Κλειδαράς 24 Ώρες

695 555 8 555

Αν κλειδωθήκατε έξω από το σπίτι σας ή το αυτοκίνητό σας, καλέστε μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα βρεθεί δίπλα σας σε λιγότερο από 11 λεπτά!
Διπλα σας σε 11 λεπτα!

Διαθέσιμος κλειδαράς 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.