Έχασες τα κλειδιά αυτοκινήτου σου;

695 555 8 555
Κλειδιά Αυτοκινήτου

Το να χάσει κάποιος τα κλειδιά αυτοκινήτου του είναι κάτι που θα συμβεί μερικές φορές στην διάρκεια της ενήλικης ζωής ενός ανθρώπου.

Όταν έρθει αυτή η ώρα, το άτομο που χάνει τα κλειδιά του συνήθως πανικοβάλλεται και αγχώνεται και αντιμετωπίζει την κατάσταση σαν να ήρθε το «τέλος του κόσμου».

Αν η παραπάνω περίπτωση σας φωτογραφίζει, θα σας παρακαλούσαμε να ηρεμίσετε γιατί… το «τέλος του κόσμου» αργεί ακόμα.

Ένα έμπειρος κλειδαράς μπορεί να σας βοηθήσει στο πρόβλημά σας και να σας βοηθήσει να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στο μέσο μεταφοράς σας.

Πρόκειται για μία υπηρεσία κλειδαρά που δεν είναι ποτέ η ίδια, μιας και τα κλειδιά αυτοκινήτων γίνονται χρόνο με το χρόνο και πιο «έξυπνα», ενώ υπάρχουν σημαντικές διαφορές ανάμεσα στις διάφορες μάρκες αυτοκινήτων.

Η εμπειρία όμως ενός πιστοποιημένου κλειδαρά μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση στο άνοιγμα αυτοκινήτων.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τα πέντε (5) είδη immobilizer / κλειδιών αυτοκινήτου, καθώς και την διαδικασία που θα ακολουθήσουν οι έμπειροι κλειδαράδες μας για να λύσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε:

Μηχανικά κλειδιά

Πρόκειται για τα παραδοσιακά κλειδιά αυτοκινήτου με το σύστημα εκκίνησης «κυλίνδρου» στο τιμόνι του αυτοκινήτου.

Ο κλειδαράς που θα επιλέξετε μπορεί είτε να σας φτιάξει νέο κλειδί επιτόπου η να σας αλλάξει τον κύλινδρο στο τιμόνι.

Κλειδιά ηλεκτρονικού κλειδώματος

Μία αναβάθμιση ασφαλείας στα κλασσικά μηχανικά κλειδιά. Χρησιμοποιούνται για να κλειδώσουν και να ξεκλειδώσουν ένα αμάξι αλλά δεν μπορούν να το «βάλουν μπροστά», μιας και αυτό απαιτεί την ύπαρξη του μηχανικού κλειδιού.

Σε περίπτωση που χάσετε τα κλειδιά ηλεκτρονικού κλειδώματος, θα μπορείτε να οδηγήσετε το όχημά σας χρησιμοποιώντας τα μηχανικά κλειδιά, αλλά θα πρέπει να βρείτε ανταλλακτικό για το ηλεκτρικό κλείδωμα σε έναν ενημερωμένο κλειδαρά της αγοράς.

Ηλεκτρονικό Κλείδωμα και Κλειδί Αυτοκινήτου σε ένα

Σε αντίθεση με το προηγούμενο είδος κλειδιών αυτοκινήτου, η συγκεκριμένη περίπτωση συνδυάζει το ηλεκτρονικό κλείδωμα και το κλειδί που «βάζει μπροστά» το αυτοκίνητό σε μία συσκευή.

Αν χάσετε το εν λόγω κλειδί μπορείτε να απευθυνθείτε στην επίσημη αντιπροσωπία ή σε έναν έμπειρο επαγγελματία κλειδαρά.

Κλειδί με αναμεταδότη

Πρόκειται για κλειδιά που ενσωματώνουν ηλεκτρονικό τσιπ που χρησιμοποιείται για να επικοινωνήσει το κλειδί με το αμάξι.

Το να χάσετε αυτό το κλειδί σημαίνει αυτόματα πως θα πρέπει να μεταφέρετε το αμάξι σας στην αντιπροσωπεία για να επιβεβαιωθεί η ιδιοκτησία του οχήματος.

Στην συνέχεια θα αγοράσετε μία νέα συσκευή που θα προγραμματιστεί να ανταποκρίνεται στο αυτοκίνητό σας.

Ασύρματο Κλειδί

Είναι το κλειδί που απαιτείται να βρίσκεται μέσα στο όχημα, ώστε το αμάξι να «πάρει μπροστά» απλά πατώντας το κουμπί start/stop που έχει ενσωματωμένο στο ταμπλό του, χρησιμοποιώντας έναν αισθητήρα εγγύτητας, που βρίσκεται στο κλειδί.