Κλειδωθήκατε έξω από το σπίτι;

695 555 8 555
Κλειδωθήκατε Έξω

Στην οικογενειακή επιχείρηση «Κλειδαράς Τριανταφύλλου», γνωρίζουμε καλά πως το να κλειδώνεται κανείς έξω από το σπίτι είναι μία ψυχοφθόρα διαδικασία.

Με ευαισθησία, αλλά κυρίως με την εμπειρία 35 και πλέον ετών στο χώρο της παροχής υπηρεσιών κλειδαρά, είμαστε ικανοί να σας λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα αφορά το άνοιγμα κλειδαριάς αλλά και το άνοιγμα κλειδαριάς ασφάλειας, άμεσα και οικονομικά.

Για να αποφύγετε όμως την ταλαιπωρία που θα αντιμετωπίσετε αφού κλειδωθήκατε έξω από το σπίτι σας, σας παρουσιάζουμε μερικούς έξυπνους τρόπους πρόληψης.

Αντιγράψτε τα κλειδιά σας

Μπορεί να σας φαίνεται σαν κάτι το προφανές, υπάρχουν όμως πολλοί άνθρωποι που δεν δημιουργούν αντίγραφα για τα κλειδιά τους!

Αυτό σημαίνει ότι έχουν μόνο ένα και αυτό αποτελεί το μόνο τρόπο για να έχουν πρόσβαση στο σπίτι τους.

Έχοντας περισσότερα κλειδιά μπορείτε να αποθηκεύσετε τη «ρεζέρβα» σας σε ένα ασφαλές σημείο και να το χρησιμοποιήσετε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Το να έχετε πάρα πολλά αντίγραφα του κλειδιού σας από την άλλη μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα, αλλά το να έχετε ένα ή δύο επιπλέον κλειδιά είναι η καλύτερη λύση.

Δώστε ένα κλειδί σε κάποιον που εμπιστεύεστε

Θα υπάρξουν σίγουρα φορές που θα ξεχάσετε να πάρετε τα κλειδιά μαζί σας φεύγοντας από το σπίτι σας και το αποτέλεσμα μπορείτε να το φανταστείτε… κλειδωθήκατε έξω.

Αν λοιπόν είχατε προνοήσει να αφήσετε σε κάποιον έμπιστο πρόσωπο ένα κλειδί, το πρόβλημά μας θα λυνόταν εν τη γενέσει του και χωρίς κάποιο κόστος.

Στην ιδανική περίπτωση, αυτό το πρόσωπο θα είναι κάποιο που ζει σχετικά κοντά σε εσά. Βεβαιωθείτε ότι αυτό το άτομο είναι αξιόπιστο, καθώς θα του δώσετε πρόσβαση στο σπίτι σας.

Εγκαταστήστε μία έξυπνη κλειδαριά

Ασφαλίζοντας το σπίτι σας με μία έξυπνη κλειδαριά, θα αποκτήσετε την ευελιξία του να μην χρειάζεται να κουβαλάτε μαζί σας τα κλειδιά.

Το smartphone σας θα χρησιμεύει ως το κλειδί σας. ενώ θα μπορείτε να δίνετε πρόσβαση σε εκείνους που εμπιστεύεστε.

Με αυτές τις τεχνολογικά προηγμένες κλειδαριές, θα πάψετε να ανησυχείτε για το αν θα κλειδωθείτε ξανά έξω από το σπίτι σας.

Θα πρέπει όμως να παρακολουθείτε το smartphone σας!